Sommartankar

9. augusti 2018

Emma Ölund är en 30-årig företagare vars vardag vi kommer att följa i Briox blogg. Emmas passion är natur, digitalisering, friluftsliv och det egna husbygget. Hur ser en bokförares vardag ut och vilka utmaningar leder förändrad lagstiftning och ökad arbetsbörda till för en ung entrepenör? Hur hjälper Briox Emma och hennes kunder? Vi ser fram emot nya historier från Emmas vardag.

Sommaren i Norden är fantastisk. Solen är uppe länge, det är varmt och skönt och naturen blommar. Jag märker också att människor blommar ut. Det är spännande att se och gör mig väldigt glad, inspirerad och rofylld. Denna lycka och glädje tror jag att kommer från naturen och enkla små detaljer. Till exempel när du är på semester så ser du och uppskattar små saker som du lätt missar i vardagen. Det är viktigt att komma ihåg dem även när du är tillbaka i vardagens rutiner. Ta ett par minuter varje dag att reflektera över detaljer i livet, de små sakerna som förgyllde semestern eller något annat som fyller dig med glädje. Det tror jag att kommer hjälpa dig hålla dig stark, motiverad och inspirerad när något känns motvilligt och svårt.

För mig är det jättesvårt att fokusera på jobbet under sommaren. Jag älskar solen och får massor med energi så det är svårt att sitta still inomhus och koncentrera mig längre stunder. Jag får jobba aktivt med mina tankar för att hålla dem stärkande och motiverande istället för drömmande och utan fokus. Ibland brukar jag planera mina arbetstider efter väderleksrapporten. Då slutar jag lite tidigare en solig dag och istället jobbar lite längre en regnig dag. För att jobbet ska kännas meningsfullt och givande så tror jag på att vara flexibel och samtidigt disciplinerad.

Balans är ett nyckelord för att jobba fokuserat och målinriktat!

Emma Ölund
Fler nyheter

Två läger, bra eller dåligt?

Den här tiden på året

Visa alla nyheter