Smidigare lönehantering

En användarvänlig och automatiserad lösning för att hantera lön för små företag – sömlöst integrerat i Briox bokföringsprogram.

Kom igång

Lön och bokföring – sömlöst sammankopplat

I behov av en smidig och tidsbesparande lösning för att hantera lön? Med Briox får du Finlands ledande lönelösning för små företag sömlöst integrerat direkt i ditt bokföringsprogram.

En hög grad av automatisering minskar risken för fel och genererar betydande tidsbesparingar i varje steg i löneprocessen. Som ett resultat, tar en återkommande utbetalning vanligtvis inte mer än 2-3 minuter att hantera.

Få effektiva arbetsflöden

Lön i Briox gör att data kan flöda sömlöst och minskar behovet att hoppa mellan olika system.

Få all den data som behövs från lön automatiskt till bokföringen, skicka lönebetalningar till Bank i Briox, samt få rapporter för Inkomstregistret genererade och inskickade per automatik.

Dessutom kan du bjuda in anställda att själva rapportera sin tid direkt via Briox app och med det få all den data du behöver direkt in i systemet.

Spara tid genom automatisering

Med Lön i Briox automatiseras inte bara hanteringen av löner utan även skapandet av verifikat, rapporter till inkomstregistret och utbetalningar.

Skattekortet kontrolleras automatiskt för varje löneutbetalning. När den anställde uppdaterar skattekortet i OmaVero återspeglas alla ändringar direkt i systemet. Detta tar bort behovet av att skicka skattekortsuppgifter eller göra korrigeringar i efterhand.

Möjliggör smidig tidsrapportering för anställda

Anställda kan komma åt sitt lönebesked direkt i Briox app men du kan även låta anställda själva rapportera sin tid – direkt i appen.

Detta möjliggör maximal tidsbesparing, samt en ökad säkerhetsnivå, vilket tillsammans gör jobbet lättare för både byrån, företaget och den anställde.

Frågor och svar

expand_more

Briox lön är designat för att leverera en pålitlig, användarvänlig och mycket effektiv process för att hantera löneutbetalningar för småföretag. Detta möjliggörs genom en sömlös integration mellan Briox bokföringsprogram och Finlands ledande lönelösning, Palkkaus.fi.

 

En hög grad av automatisering minskar risken för fel och genererar betydande tidsbesparingar i varje steg i löneprocessen. Genom detta kan du dra nytta av ett mer skalbart och i slutändan mer lönsamt sätt att arbeta.

expand_more

Lön aktiveras enkelt av byrån direkt i Briox. När du aktiverar kommer systemet att guida dig genom varje steg i aktiveringsprocessen. Logga helt enkelt in och kom igång direkt eller läs mer om hur du aktiverar lönehantering i Briox (för bokföringsbyråer).

expand_more

Med den integrerade lönelösningen får du en tydlig prissättning utan startkostnader eller dolda avgifter.

 

Besök vår prissida för mer information.

expand_more

När lönen har körts visas alla betalningar i vyn Löneutbetalningar i Briox. Därifrån kan de skickas till kundens bank med hjälp av Briox Web Service Channel (Online Banking) eller det betalningssätt som används. Ett verifikat kan sedan skapas automatiskt i Briox.

expand_more

En återkommande löneutbetalning tar vanligtvis inte mer än 2-3 minuter att hantera. Detta är möjligt tack vare den höga graden av automatisering.

 

En tidigare lön kan användas som mall och när du har bekräftat uppgifterna genereras lönebesked, verifikat, inkomstregisterrapport och utbetalningar automatiskt.

Kom igång

Lön kan enkelt aktiveras av byråer direkt i Briox.
Inte kund än? Prova Briox gratis i 30 dagar. Full tillgång. Inga förpliktelser.

Vad roligt att du är intresserad av Briox Agency!

Lämna dina uppgifter eller ring oss direkt på 094 241 1150. Vi hörs!

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Låt oss visa dig Briox

Boka en demo genom att lämna dina uppgifter eller ring direkt på 094 241 11 50.

  • done Personligt samtal med en av våra experter
  • done Anpassat efter era förutsättningar
  • done Ingen kostnad
  • done Inga förpliktelser

Vår demo riktar sig primärt mot redovisningsbyråer och bokförare som vill komma framåt i sin digitalisering.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Insights så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Grow så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här eller köpa Briox direkt online via länken nedan.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Start så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här eller köpa Briox direkt online via länken nedan.