Nyheter från Briox

30. oktober 2020

Johanna Hannus ny landschef för Briox i Finland och Estland

Som del i en ökad satsning på den estniska marknaden meddelar Briox idag att Johanna Hannus tillträder som ansvarig för den kombinerade verksamheten i Finland och Estland. I samband med detta har även rekryteringar initierats för att ytterligare stärka den estniska organisationen.

18. mars 2020

Briox verksamhet under COVID-19

Som ett resultat av den nuvarande situationen vill vi informera att vår verksamhet fortlöper som vanligt under denna tid.

20. januari 2020

Briox i långsiktigt samarbete med Norian i Litauen

Briox (publ) (”Briox”), som erbjuder ett ekonomisystem för redovisningsbyråer och till små och medelstora företag har ingått partnerskap med NORIAN, en global full servicebyrå för ekonomi, lön och automatiserade processer. Partnerskapet innebär att NORIAN väljer Briox för sin interna bokföring samt redovisning och också för att erbjuda Briox till sina kunder.

18. november 2019

Briox Finland och Festum ingår partnerskap

Briox (publ) dotterbolag Briox Finland Oy (“Briox Finland”), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, ingår partnerskap med Festum Software Oy (“Festum”), som erbjuder mjukvaran Hausvise till disponentbyråer.

20. september 2019

Briox får ny landschef i Finland

Svenska Briox (publ) (”Briox”), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, rekryterar Johanna Hannus till ny landschef i Finland. Hon efterträder Teemu Kaski.

26. juli 2019

Kundintervju med Ben

Briox har under våren undersökt vad våra kunder egentligen tycker om programmet och varför de väljer att jobba med oss. Denna gången är det dags att presentera Ben Henriksson från Ekonomiresurs.

8. juli 2019

Kundintervju med Angela

Briox har under våren undersökt vad våra kunder egentligen tycker om programmet och varför de väljer att jobba med oss. Vi genomförde därför en intervju med en hyfsat ny kund; Angela från Wurma AB.

15. februari 2019

Finska Johanna Immonen Oy tecknar avsiktsförklaring med Briox

En av de större redovisningsbolagen i Finland, Tilitoimisto Johanna Immonen Oy, har undertecknat en avsiktsförklaring att erbjuda Briox till sina kunder.

4. december 2018

Två läger, bra eller dåligt?

En ny generation går in i arbetslivet, men övergången från skolan verkar vara ett stort steg och också en svårighet. Varför är detta steg så stort, varför är du rädd för att söka en fast anställning?

28. augusti 2018

Behöver du som företagare en bokförare i framtiden?

Webbaserade affärssystem är nutid. Det möjliggör mycket mer kostnadseffektiv ekonomisk förvaltning än traditionella redovisningsmetoder. Men vad är webbaserade affärssystem egentligen och hur påverkar det entreprenörens ekonomiska förvaltning?

9. augusti 2018

Sommartankar

Emma Ölund är en 30-årig företagare vars vardag vi kommer att följa i Briox blogg. Emmas passion är natur, digitalisering, friluftsliv och det egna husbygget. Hur ser en bokförares vardag ut och vilka utmaningar leder förändrad lagstiftning och ökad arbetsbörda till för en ung entrepenör? Hur hjälper Briox Emma och hennes kunder? Vi ser fram emot nya historier från Emmas vardag.

17. maj 2018

Den här tiden på året

Emma Ölund är en 30-årig företagare vars vardag vi kommer att följa i Briox blogg. Emmas passion är natur, digitalisering, friluftsliv och det egna husbygget. Hur ser en bokförares vardag ut och vilka utmaningar leder förändrad lagstiftning och ökad arbetsbörda till för en ung entrepenör? Hur hjälper Briox Emma och hennes kunder? Vi ser fram emot nya historier från Emmas vardag.

16. maj 2018

Välkommen till Briox blogg

Här kommer du framöver att kunna läsa om oss, vår verksamhet och vårt erbjudande ur olika perspektiv. Såväl vi själva som våra kunder, samarbetspartners och andra personer som kan ge intressanta perspektiv på vår verksamhet kommer att författa inlägg här. Vi hoppas att du ska finna såväl nytta som nöje i att följa vår blogg.

4. april 2018

Holvis och Briox samarbete digitaliserar företagares bokföring

Nya digitala verktyg förändrar företagares bokföring till det bättre: Briox och Holvis samarbete ger företagare större självständighet och säkerhet för sin egen ekonomi.

8. december 2017

Briox och Palkkaus.fi inleder samarbete

Briox har tecknat ett samarbetsavtal med Palkkaus.fi för lansering av ett nytt lönehanteringssystem.

6. september 2017

Briox och det globala mjukvarubolaget Zervant i strategiskt viktigt partnerskap

Zervant och Briox har tecknat ett avtal som innebär att Zervant från och med nu rekommenderar alla sina kunder att använda Briox Bokföringsprogram för sin bokföring.