Nyheter från Briox

17. mars 2022

Nooga och Briox ingår strategiskt partnerskap för att ge de minsta företagen ett nytt helhetserbjudande för att enkelt hantera sin ekonomi

Jakobstad, Finland – 17 mars, 2022 – Idag meddelar Nooga och Briox att de ingår ett omfattande partnerskap som syftar till att stärka Noogas erbjudande till de minsta företagen runt om i Finland. Samarbetet inkluderar en storskalig användning av Briox produkter för bokföring och hantering av företagets ekonomi. Partnerskapet är en viktig pusselbit i Noogas och Briox respektive tillväxtstrategier.

2. mars 2022

Briox växlar upp i arbetet att göra det enklare för redovisningsbyråer – sjösätter partnerprogram

Briox (BRIX) lanserar idag ett partnerprogram för redovisningsbyråer i syfte att hjälpa dem stärka sitt erbjudande och effektivisera hanteringen av kunder i mikro-segmentet.

30. september 2021

Produktnyheter September

Det har varit en hektisk månad på Briox HQ. Under september månad har vi förenklat hur man attestera fakturor och lanserat en ny rapport över anläggningstillgångar per månad. Vi har också gjort det enklare för redovisningskonsulter att skapa mallar som kan innehålla specifika inställningar för bokföring och fakturering som sedan kan kopieras till flera kunder.

30. oktober 2020

Johanna Hannus ny landschef för Briox i Finland och Estland

Som del i en ökad satsning på den estniska marknaden meddelar Briox idag att Johanna Hannus tillträder som ansvarig för den kombinerade verksamheten i Finland och Estland. I samband med detta har även rekryteringar initierats för att ytterligare stärka den estniska organisationen.

18. mars 2020

Briox verksamhet under COVID-19

Som ett resultat av den nuvarande situationen vill vi informera att vår verksamhet fortlöper som vanligt under denna tid.

20. januari 2020

Briox i långsiktigt samarbete med Norian i Litauen

Briox (publ) (”Briox”), som erbjuder ett ekonomisystem för redovisningsbyråer och till små och medelstora företag har ingått partnerskap med NORIAN, en global full servicebyrå för ekonomi, lön och automatiserade processer. Partnerskapet innebär att NORIAN väljer Briox för sin interna bokföring samt redovisning och också för att erbjuda Briox till sina kunder.

18. november 2019

Briox Finland och Festum ingår partnerskap

Briox (publ) dotterbolag Briox Finland Oy (“Briox Finland”), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, ingår partnerskap med Festum Software Oy (“Festum”), som erbjuder mjukvaran Hausvise till disponentbyråer.

20. september 2019

Briox får ny landschef i Finland

Svenska Briox (publ) (”Briox”), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, rekryterar Johanna Hannus till ny landschef i Finland. Hon efterträder Teemu Kaski.

26. juli 2019

Kundintervju med Ben

Briox har under våren undersökt vad våra kunder egentligen tycker om programmet och varför de väljer att jobba med oss. Denna gången är det dags att presentera Ben Henriksson från Ekonomiresurs.

8. juli 2019

Kundintervju med Angela

Briox har under våren undersökt vad våra kunder egentligen tycker om programmet och varför de väljer att jobba med oss. Vi genomförde därför en intervju med en hyfsat ny kund; Angela från Wurma AB.

15. februari 2019

Finska Johanna Immonen Oy tecknar avsiktsförklaring med Briox

En av de större redovisningsbolagen i Finland, Tilitoimisto Johanna Immonen Oy, har undertecknat en avsiktsförklaring att erbjuda Briox till sina kunder.

4. april 2018

Holvis och Briox samarbete digitaliserar företagares bokföring

Nya digitala verktyg förändrar företagares bokföring till det bättre: Briox och Holvis samarbete ger företagare större självständighet och säkerhet för sin egen ekonomi.

8. december 2017

Briox och Palkkaus.fi inleder samarbete

Briox har tecknat ett samarbetsavtal med Palkkaus.fi för lansering av ett nytt lönehanteringssystem.

6. september 2017

Briox och det globala mjukvarubolaget Zervant i strategiskt viktigt partnerskap

Zervant och Briox har tecknat ett avtal som innebär att Zervant från och med nu rekommenderar alla sina kunder att använda Briox Bokföringsprogram för sin bokföring.

Vad roligt att du är intresserad av Briox Agency!

Lämna dina uppgifter eller ring oss direkt på 094 241 1150. Vi hörs!

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Låt oss visa dig Briox

Boka en demo genom att lämna dina uppgifter eller ring direkt på 094 241 11 50.

  • done Personligt samtal med en av våra experter
  • done Anpassat efter era förutsättningar
  • done Ingen kostnad
  • done Inga förpliktelser

Vår demo riktar sig primärt mot redovisningsbyråer och bokförare som vill komma framåt i sin digitalisering.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Insights så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Grow så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här eller köpa Briox direkt online via länken nedan.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Start så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här eller köpa Briox direkt online via länken nedan.