17. mars 2022

Nooga och Briox ingår strategiskt partnerskap för att ge de minsta företagen ett nytt helhetserbjudande för att enkelt hantera sin ekonomi

Jakobstad, Finland - 17 mars, 2022 - Idag meddelar Nooga och Briox att de ingår ett omfattande partnerskap som syftar till att stärka Noogas erbjudande till de minsta företagen runt om i Finland. Samarbetet inkluderar en storskalig användning av Briox produkter för bokföring och hantering av företagets ekonomi. Partnerskapet är en viktig pusselbit i Noogas och Briox respektive tillväxtstrategier.

“Vi är väldigt förväntansfulla över att påbörja detta partnerskap tillsammans med Briox. Det stödjer vår expansiva strategi och ger oss fler möjligheter att växa och attrahera nya kunder. Från Noogas perspektiv ser vi att vår nya paketering av tjänster gentemot de minsta företagen, som inkluderar Briox produkter, kommer att utgöra kärnan i vårt framtida erbjudande till mikroföretag”, säger Monika Ahlskog, VD och medgrundare av Nooga.

 

“Vi är mycket glada och stolta över att en så expansiv redovisningsbyrå som Nooga väljer Briox som sin samarbetspartner inom mikrosegmentet. Det senaste året har vi lagt stort fokus på att utveckla organisationen mot att bli en strategisk och långsiktig partner för redovisningsbyråer. Målet är att hjälpa dem attrahera nya kunder, utveckla sin affär och stötta expansion till nya marknader”, säger Johan Nordqvist, VD för Briox. “Det här är ett av våra mest ambitiösa partnerskap i Finland och starten på ett nytt kapitel för Briox”, avslutar Johan.

 

Samarbetet kommer att omfatta Noogas egna tjänsteerbjudande, Briox mobilapp och programvara för bokföring samt en gemensamt utvecklad process för effektiv hantering av de minsta företagen. Tillsammans kommer det gemensamma erbjudandet göra det möjligt för ännu fler mikroföretagare i Finland att på ett enkelt sätt hantera företagets ekonomi och få mer tid över till att utveckla sin verksamhet.

 

Briox och Noogas gemensamma erbjudande kommer att lanseras på den finska marknaden under våren 2022.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Monika Ahlskog

VD, Nooga

monika.ahlskog@nooga.fi

+358 504147120

 

Johan Nordqvist

VD, Briox

johan.nordqvist@briox.se

+46 (0)70 661 86 80

 

Om Nooga:

Nooga Oy Ab erbjuder ekonomiförvaltnings-, konsulterings- och systemtjänster. Nooga grundades 2016 i Jakobstad och har idag ca 50 anställda och kunder i hela Finland. De fysiska kontoren finns i Helsingfors, Jakobstad, Karleby, Närpes, Vasa och Åbo.

Nooga är en strategisk partner, som hjälper företagen att hålla bättre koll på ekonomin genom att digitalisera bokföring och löneräkning samt skapa rapporter som ger mervärde åt företagen. Nooga hjälper även med ekonomirådgivning, budgetering och controllertjänster.

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME.

Vad roligt att du är intresserad av Briox Agency!

Lämna dina uppgifter eller ring oss direkt på 094 241 1150. Vi hörs!

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Låt oss visa dig Briox

Boka en demo genom att lämna dina uppgifter eller ring direkt på 094 241 11 50.

  • done Personligt samtal med en av våra experter
  • done Anpassat efter era förutsättningar
  • done Ingen kostnad
  • done Inga förpliktelser

Vår demo riktar sig primärt mot redovisningsbyråer och bokförare som vill komma framåt i sin digitalisering.

Vänligen fyll i ditt namn.

Vänligen fyll i din e-mail.

Vänligen fyll i ditt telefonnummer.

Villkoren måste accepteras för att kunna fortsätta

Något gick fel när informationen skickades.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Insights så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Grow så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här eller köpa Briox direkt online via länken nedan.

Vem vill du köpa till?

Till min kund

Som redovisningsbyrå lägger du enkelt upp nya kunder och paket direkt i programmet.

Till mitt företag

Är du en företagare som vill använda Briox Start så hjälper din bokförare dig att komma igång. Använder du inte en byrå idag kan du hitta en bra redovisningsbyrå här eller köpa Briox direkt online via länken nedan.